13
MAA

Support-konsultti

Milja Nohynek - maanantai 13.3.2017

Haemme joukkoomme asiakasorientoitunututta ja teknistä henkilöä tukemaan asiakkaitamme toimittamiemme SharePoint- ja Office 365 -pohjaisten tietotyöratkaisujen käytössä ja kehityksessä. Emme usko perävalotakuuseen, vaan siihen, että paras asiakastyytyväisyys saavutetaan pitkäaikaisella hyvällä palvelulla.

Tähän tarvitsemme avuksemme asiakaspalveluhenkistä henkilöä, joka tukee ja opastaa käyttäjiä järjestelmien käytössä ja selvittää järjestelmien teknisiä haasteita ja ongelmia. Rooliisi kuuluu monenlainen support-työskentely niin toimistollamme kuin asiakkaallakin.

Ketä me haemme?

Sinulle ei riitä, että saat tukipyynnön tai asiakaspalvelutilanteen pois pöydältäsi. Haluat, että asiakas ja käyttäjä kokevat todellista hyötyä tuestasi. Samalla pyrit jatkuvasti kehittämään toimintatapaa ja tutkit uusia mahdollisuuksia. Asenne onkin tärkeintä - halu oppia uusia asioita ja pitkäjänteisyys. Jos et tiedä jotain, niin otat mielelläsi siitä selvää. Tähän sinua auttaa tekninen koulutus ja perustietämys yritysten tietojärjestelmistä.

Edellytämme perusosaamista SharePoint- ja Office 365 -järjestelmistä. Täydellinen osaaminen ei ole vaatimuksena, sillä meiltä löytyy alan kovin ymmärrys ja hyvin avoin, sparraava oppimisympäristö. Kuitenkin eduksi lasketaan, että näistä järjestelmistä on pintaraapaisua enemmän tietoa.

Digital Illustrated työympäristönä

Yrityksenä olemme nuori ja ketterä. Toimimme täysin asiakaslähtöisesti ja jokaisella on täysi valta vaikuttaa, miten asiakkaita parhaiten palvellaan. Intensiivinen työ vaatii aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta myös hyvän yhteishengen. Pyrimmekin keventämään työtä yhteisillä reissuilla, rennolla otteella ja erikoisella huumorilla. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Miten haetaan?

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.

Lisätietoja tehtävästä voit pyytää Olli Karilta (044 320 1217).

22
HEL

Konsultti, Dynamics 365

Petri Säkkinen - keskiviikko 22.2.2017

CRM Consultant

Dynamics 365 -liiketoimintamme ja CRM-kompetenssimme kasvu jatkuu edelleen kovana. Tällä kertaa haemme teknisen taustan omaavaa konsulttia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakaslähtöisiä prosesseja ja asiakkuuksien hallintaa tukevia Dynamics 365 -ratkaisuja osana isojen yritysasiakkaidemme muutosohjelmia.

Tarjoamme

Tehtävässä vuorottelevat myynnin tekninen tuki, käyttöönottoprojekteja valmistelevat vaiheet, projektitoimitukset ja jatkokehitys. Projektitoimituksissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektia vetävän sovelluskonsultin sekä muun asiantuntijatiimimme kanssa. Vastuualueellesi kuuluvat mm. ratkaisun kokonaisarkkitehtuurin määrittely, migraatioiden ja integraatioiden suunnittelu, teknisten toteutustapojen suunnittelu ja ratkaisujen käytännön toteutus. Isommissa hankkeissa rooli painottuu suunnitteluun ja teknisen tekemisen liidaamiseen, kun taas pienkehityksessä ja pienemmissä käyttöönotoissa roolisi on kokonaisvaltainen pitäen sisällään myös kustomointien ja konfigurointien toteuttamisen. Asiakkaina tehtävässä sinulla on pääsääntöisesti isot ja kansainväliset suomalaiset yritykset. Oma organisaatiomme tarjoaa tueksi huippuosaajia kattaen mm. Office 365 -kollaboraatioratkaisut, Power BI:n, ennakoivan analytiikan ja vaativat palveluväylätoteutukset.

Odotamme

Etsimme henkilöä, jolla on erinomaiset kommunikaatiotaidot, kyky viedä asiat laadulla maaliin asti ja halu jatkuvasti kehittyä nopeasti muuttuvassa Microsoft-pilvimaailmassa. Odotamme sinulta usean vuoden relevanttia kokemusta Dynamics -pohjaisten CRM-ratkaisujen suunnittelusta pitäen sisällään myös ratkaisujen laajentamiseen ja integroimiseen liittyvät osa-alueet. Ohjelmointitausta ei ole edellytys, mutta lasketaan eduksi. Sen sijaan odotamme sinulta kykyä suunnitella ja konfiguroida vaativimmatkin prosessit, työnkulut ja tietomallin laajennukset Dynamicsin XRM-tekniikoilla. Lisäksi tehtävä edellyttää yritysten yleisten integraatioarkkitehtuurien tuntemista, minkä myötä pystyt jäsentämään ja tarkentamaan CRM-järjestelmään kohdistuvat integraatiotarpeet suunnitelmiksi yhteistyössä asiakkaamme integraatiotiimin kanssa. Tehtävän vaatimuksiin kuuluu myös käytännön kokemus on-premises-järjestelmien ja Microsoft-pilven välisten datamigraatioiden valmistelusta ja toteuttamisesta.

Digital Illustrated työympäristönä

Yrityksenä olemme nuori ja ketterä. Tavoitteenamme on saavuttaa Microsoft-kumppaniverkoston korkein asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys. Toimimme täysin asiakkuusohjautuvasti ja meillä jokaisella on täysi valta vaikuttaa, miten asiakkaita parhaiten palvellaan. Meillä ei ole managereita ja tiimimme ovat itseohjautuvia. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com . Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.

Lisätietoja tehtävästä voit pyytää Petri Säkkiseltä, .

20
HEL

Konsultti, tiedolla johtaminen ja BI

Jouko Nyholm - maanantai 20.2.2017

Power BI


Haemme liiketoimintaratkaisuiden tiimiimme konsulttia konseptoimaan, suunnittelemaan, toteuttamaan ja jalkauttamaan tiedolla johtamisen ratkaisuja. Vahvuutesi voi olla tekniikassa tai liiketoiminnan kehittämisessä tiedon avulla. Tulet joka tapauksessa olemaan yksi avainpelaajista tiimissämme, joka omaa laaja-alaisen osaamisen Microsoftin tuottavuus-, liiketoiminta ja data -alustoista.

Odotuksemme

Vaikka toivommekin sinun olevan raportoinnin ja analytiikan sveitsiläinen linkkuveitsi, emme oleta sinun omaavan viittä vuotta kokemusta jokaisesta osa-alueesta; riittää että sinulla on aito kiinnostus auttaa asiakkaitamme löytämään heidän liiketoiminnalleen parhaita ratkaisuja sekä tukemaan heitä tinkimättömästi ratkaisujen käyttöönotossa ja niihin liittyvissä toimintapamuutoksissa. Olet tiimipelaaja, joka pystyy pelaamaan lyhytsyöttöpeliä liiketoiminnan kanssa ja koordinoimaan ratkaisun toteutustiimin kanssa.

Toivomme, että sinulta löytyy vahvaa osaamista useammalta seuraavista osa-alueista:

  • BI-ratkaisujen konseptointi, määrittely ja toteutus
  • Projektinhallinta
  • Tietovarastointi
  • Datan visualisointi ja analyysi
  • Azure Data Platform, SQL Server, Power BI, QlikView, Tableau ja/tai Cognos
  • Integraatiot
  • Prosessimallinnus ja/tai toimintatapamuutoksen tuki
  • Myynti/myynnin tuki


Teknologiat ja tuotteet kehittyvät Microsoft -ekosysteemissä valtavalla nopeudella ja keskeinen roolimme on toimia asiakkaillemme heidän luotseinaan. Odotammekin sinulta aitoa kiinnostusta sekä itsesi kehittämiseen että asiakkaiden ja työkavereiden sparraamiseen.


Digital Illustrated työympäristönä

Yrityksenä olemme nuori ja ketterä. Tavoitteenamme on Microsoft-kumppaniverkoston korkein asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys. Toimimme täysin asiakasohjautuvasti ja meillä jokaisella on täysi valta vaikuttaa, miten asiakkaita parhaiten palvellaan. Meillä ei ole managereita ja tiimimme ovat itseohjautuvia. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.

Lisätietoja tehtävästä voit pyytää Jouko Nyholmilta, 040 722 4481

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.