30
LOK

Azure-arkkitehti

Mika Ahopelto - maanantai 30.10.2017

Tule mukaan Digital Illustratedin tuoreeseen A-tiimiin tukemaan yritysasiakkaidemme digitaalisia transformaatioita suunnittelemalla ja kehittämällä älykkäästi dataa hyödyntäviä liiketoimintasovelluksia Microsoft-pilveen. Asiakkaitasi ovat toimialoillaan johtavat edelläjäkävijäyritykset ja tukenasi laaja-alainen asiantuntijatiimi, jonka kompetenssit kattavat liiketoimintaosaamisen, käyttäjälähtöisen suunnittelun ja Microsoft-pilvipalvelut koko leveydeltään (Office 365, Dynamics 365 ja Microsoft Azure).

Toimenkuva

Toimenkuva pitää sisällään Microsoft-pilvipohjaisten ratkaisuarkkitehtuurien suunnittelua tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja tyypillisesti liiketoimintakonsulttimme työparina. Osana arkkitehtuurisuunnittelua otat kantaa Microsoft-pilvikyvykkyyksien hyödyntämiseen asiakasvaatimusten ratkaisemisessa keskittyen erityisesti "Azure PaaS" -kerroksen teknologioihin. Tyypillisesti suunniteltavan arkkitehtuurin tulee kattaa käyttöliittymäkerros, sovelluskohtaiset tietokantaratkaisut, integraatio- ja API-arkkitehtuurin sekä tietoturvaan liittyvät näkökulmat. Arkkitehtina osallistut myös aktiivisesti kehitystyöhön projektista riippuen joko toteuttavammassa tai tukevammassa roolissa. Tehtävässä vuorottelevat nopea kokeileva PoC-työ, projektien valmistelu ja toteutus-projektin aikainen tekninen vetovastuu ketterän projektin puitteissa.

Vaatimukset

Edellytämme vankkaa usean vuoden kokemusta vaativien räätälöityjen Microsoft-ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Hahmotat vaativia kokonaisuuksia ja asioiden välisiä riippuvuussuhteita sekä kykenet laatimaan tämän pohjalta toteuttamiskelpoisia arkkitehtuurisuunnitelmia, jotka kykenet tehokkaasti viestimään sekä asiakkaalle että toteutustiimille.  Hallitset selainpohjaiset tekniikat, kehität sujuvasti C# / .NET:llä ja olet rutinoitunut työskentelemään Visual Studio Team Services -ympäristöissä koko softakehityksen elinkaaren osalta. Odotamme, että langanpäät pysyvät käsissäsi, viet tehtäväsi aina maaliin asti laadulla, olet erinomainen tiimipelaaja ja sparraat mielelläsi nuorempia kehittäjiä ja kollegoita.

Paras työpaikka

Digital Illustrated on moderni, ketterä ja itseohjautuva organisaatio, joka työllistää noin 50 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot kuten S-ryhmä, Outotec, Kemira, Paroc ja Verohallinto. Lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Hae meille


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Mika Ahopellolta +358 40 709 4644.

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.