25
LOK

Konsultti, tiedolla johtaminen ja BI

Jouko Nyholm - keskiviikko 25.10.2017

Power BI


Haemme liiketoimintaratkaisuiden tiimiimme konsulttia konseptoimaan, suunnittelemaan, toteuttamaan ja jalkauttamaan tiedolla johtamisen ratkaisuja. Vahvuutesi voi olla tekniikassa tai liiketoiminnan kehittämisessä tiedon avulla. Tulet joka tapauksessa olemaan yksi avainpelaajista tiimissämme, joka omaa laaja-alaisen osaamisen Microsoftin tuottavuus-, liiketoiminta ja data -alustoista.

Odotuksemme

Vaikka toivommekin sinun olevan raportoinnin ja analytiikan sveitsiläinen linkkuveitsi, emme oleta sinun omaavan viittä vuotta kokemusta jokaisesta osa-alueesta; riittää että sinulla on aito kiinnostus auttaa asiakkaitamme löytämään heidän liiketoiminnalleen parhaita ratkaisuja sekä tukemaan heitä tinkimättömästi ratkaisujen käyttöönotossa ja niihin liittyvissä toimintapamuutoksissa. Olet tiimipelaaja, joka pystyy pelaamaan lyhytsyöttöpeliä liiketoiminnan kanssa ja koordinoimaan ratkaisun toteutustiimin kanssa.

Toivomme, että sinulta löytyy vahvaa osaamista useammalta seuraavista osa-alueista:

  • BI-ratkaisujen konseptointi, määrittely ja toteutus
  • Projektinhallinta
  • Tietovarastointi
  • Datan visualisointi ja analyysi
  • Azure Data Platform, SQL Server, Power BI, QlikView, Tableau ja/tai Cognos
  • Integraatiot
  • Prosessimallinnus ja/tai toimintatapamuutoksen tuki
  • Myynti/myynnin tuki


Teknologiat ja tuotteet kehittyvät Microsoft -ekosysteemissä valtavalla nopeudella ja keskeinen roolimme on toimia asiakkaillemme heidän luotseinaan. Odotammekin sinulta aitoa kiinnostusta sekä itsesi kehittämiseen että asiakkaiden ja työkavereiden sparraamiseen.


Digital Illustrated työympäristönä

Yrityksenä olemme nuori ja ketterä. Tavoitteenamme on Microsoft-kumppaniverkoston korkein asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys. Toimimme täysin asiakasohjautuvasti ja meillä jokaisella on täysi valta vaikuttaa, miten asiakkaita parhaiten palvellaan. Meillä ei ole managereita ja tiimimme ovat itseohjautuvia. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.

Lisätietoja tehtävästä voit pyytää Jouko Nyholmilta, 040 722 4481

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.