30
LOK

Liiketoimintaa skaalaava konsultti

Petri Säkkinen - maanantai 30.10.2017

Tule mukaan Digital Illustratedin tuoreeseen A-tiimiin draivaamaan yritysasiakkaidemme digitaalisia transformaatioita osallistumalla toimialoillaan johtavien yritysten digitaalisten hankkeiden käynnistämiseen ja konseptointiin liiketoiminnallisella kulmalla. Liiketoimintaa skaalaavan konsultin roolissa pääset lisäksi viemään asiakkaidemme strategisia muutosohjelmia käytäntöön laaja-alaisen asiantuntijatiimimme tuella.

Toimenkuva

Toimenkuva pitää sisällään konsultatiivisen dialogin käynnistämistä ja läpivientiä isojen organisaatioiden liiketoiminta- ja IT-päättäjien kanssa, liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamista asiakasrajapinnassa ja uusien hankkeiden käynnistämistä. Työllistät itse itsesi tarjoamalla asiakkaille lisäarvollista konsultointia, kartoitustyötä ja konseptointia, joiden lopputuloksena syntyy suunnitelmia ja business caseja hankkeille, joissa voidaan hyödyntää laajemmin Digital Illustratedin asiantuntijapalveluita. Sinulla on aina käytössäsi tiimistämme löytyvä alan kovin kompetenssi kattaen käyttäjälähtöisen suunnittelun, data-analytiikan sekä Microsoftin kaikki kolme pilveä (Office 365, Dynamics 365 ja Azure). Lisäksi rooliin kuuluu A-tiimin liiketoiminnan kasvattaminen, ensisijaisesti asiakasrajapinnasta käsin toteutettuna.

Vaatimukset

Edellytämme usean vuoden kokemusta tuloksellisesta liiketoimintakonsultoinnista, konseptoinnista ja / tai konsultativiisesta myyntityöstä isojen yritysten päättäjille. Lisäksi sinulla tulee olla relevanttia kokemusta Microsoft-pilviteknologioista, mielellään mahdollisimman laajalla skaalalla.  Tehtävä ei edellytä  syvää täsmäosaamista tietyistä Microsoft-teknologioista, mutta vahvat tekniset  valmiudet, analyyttisyys ja nopea kellotaajuus ovat vaadittuja ominaisuuksia tehtävän menestyksekkäälle toteuttamiselle. Edellytämme vahvoja tiimipelaajan taitoja, mutta kykenet lisäksi draivaamaan asioita itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Paras työpaikka

Digital Illustrated on moderni, ketterä ja itseohjautuva organisaatio, joka työllistää noin 50 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot kuten S-ryhmä, Outotec, Kemira, Paroc ja Verohallinto. Lue lisää organisaatiostamme ja työkultuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Hae meille

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Petri Säkkiseltä +358 40 864 3065.

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.