30
LOK

Power BI -asiantuntija

Jouko Nyholm - maanantai 30.10.2017


Tule mukaan Digital Illustratedin tuoreeseen A-tiimiin tukemaan yritysasiakkaidemme digitaalisia transformaatioita kehittämällä Power BI -pohjaisia raportointiratkaisuja osana huippuasiantuntijatiimiämme.

Toimenkuva

Tehtävässäsi määrittelet ja rakennat Power BI -alustaan pohjautuvia raportointi-/analytiikkaratkaisuja perustuen pääasiassa erilaisiin liiketoimintatiedon datalähteisiin kuten Dynamics 365, SAP ja muut operatiiviset liiketoimintasovellukset. Toimit tehtävässä asiakasrajapinnassa ja tiiviissä yhteistyössä konsulttiemme kanssa. Mukana projekteissa kanssasi työskentelee tyypillisesti Dynamics-konsultteja, data scientisteja ja/tai Azure-asiantuntijoita.

Vaatimukset

Edellytämme Power BI, PowerPivot tai Analysis Services osaamista eli tietomallintaminen, DAX ja PowerQuery ovat sinulla mielellään jo entuudestaan hanskassa. Edellytämme myös intohimoista suhtautumista datan murskaamiseen ja halua sekä kykyä ottaa nopeasti haltuun uusia Microsoft-pilvipohjaisia BI-teknoloita. Taustaltasi voit olla joko Microsoft-kumppanin palveluksessa, asiakasyrityksen palveluksessa oleva laskennan ammattilainen tai vastavalmistunut analytiikkaan ja raportointiin suuntautunut tulevaisuuden ammattilainen. Analyyttisen luonteen lisäksi omaat hyvät viestintä- ja tiimityötaidot.

Paras työpaikka

Digital Illustrated on moderni, ketterä ja itseohjautuva organisaatio, joka työllistää noin 50 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot kuten S-ryhmä, Outotec, Kemira, Paroc ja Verohallinto. Lue lisää organisaatiostamme ja työkultuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Hae meille

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Jouko Nyholmilta +358 40 722 4481.

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.