30
LOK

Scrum Master

Mika Ahopelto - maanantai 30.10.2017

Tule mukaan Digital Illustratedin tuoreeseen A-tiimiin tukemaan yritysasiakkaidemme digitaalisia transformaatioita toimimalla Scrum Master -roolissa Microsoft-pilveen nojautuvissa vaativissa kehityshankkeissamme. Tehtävässä saat näköalapaikan toimialoillaan johtavien ja uutta teknologiaa edelläkävijöinä hyödyntävien yritysten kehitysprojekteihin. Tukenasi projekteissa on alan kovimmat Microsoft-pilviosaajat.

Toimenkuva

Tehtävässä toimit Scrum Master -roolissa ohjelmistokehitys-vetoisissa hankkeissa varmistaen, että tiimit noudattavat tehokkaasti ketteriä menetelmiä, kehittävät jatkuvasti toimintaansa ja saavuttavat projekteille asetut tavoitteet aikataulussa ja budjetissa. Rooli toteutuu vahvasti asiakasrajapinnassa, jossa tyypillisesti tärkeimmät vastinparisi pitävät sisällään asiakkaan tuoteomistajan, liiketoimintavastaavan, tietohallinto-organisaation vastuuhenkilöitä sekä Digital Illustratedin tiimin asiantuntijat. Projektien välissä toimit yhteyshenkilöroolissa asiakkaan suuntaan keräten uusia vaatimuksia backlogille ja valmistellen uusia projekteja yhteistyössä asiakkaan ja oman tiimin kanssa. Riippuen taustastasi ja ohjelmistokehitysosaamisestasi, rooliasi täydentää Scrum Master -työn lisäksi toteuttavammat hands-on-kehitystehtävät.

Vaatimukset

Edellytämme tehtävään vankkaa ja monivuotista kokemusta agile-menetelmien menestyksekkäästä soveltamisesta vaativissa yritysympäristöissä ketterien ohjelmistokehitystiimien jäsenenä. Lisäksi sinulla on vahvaa ohjelmistokehitystaustaa, mielellään Microsoft-teknologioiden parissa. Pyörität sujuvasti sprinttisuunnitelmia ja tehtävänhallintaa JIRA:ssa ja / tai Visual Studio Team Servicesissä.  Vahvat "ihmistaidot" ja erinomainen kirjallinen ja suullinen viestintä suomeksi ja englanniksi ovat lisäksi perusedellytyksiä tehtävälle.

Paras työpaikka

Digital Illustrated on moderni, ketterä ja itseohjautuva organisaatio, joka työllistää noin 50 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot kuten S-ryhmä, Outotec, Kemira, Paroc ja Verohallinto. Lue lisää organisaatiostamme ja työkultuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Hae meille

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Mika Ahopellolta +358 40 709 4644.

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.