13
MAA

Support-konsultti

Milja Nohynek - maanantai 13.3.2017

Haemme joukkoomme asiakasorientoitunututta ja teknistä henkilöä tukemaan asiakkaitamme toimittamiemme SharePoint- ja Office 365 -pohjaisten tietotyöratkaisujen käytössä ja kehityksessä. Emme usko perävalotakuuseen, vaan siihen, että paras asiakastyytyväisyys saavutetaan pitkäaikaisella hyvällä palvelulla.

Tähän tarvitsemme avuksemme asiakaspalveluhenkistä henkilöä, joka tukee ja opastaa käyttäjiä järjestelmien käytössä ja selvittää järjestelmien teknisiä haasteita ja ongelmia. Rooliisi kuuluu monenlainen support-työskentely niin toimistollamme kuin asiakkaallakin.

Ketä me haemme?

Sinulle ei riitä, että saat tukipyynnön tai asiakaspalvelutilanteen pois pöydältäsi. Haluat, että asiakas ja käyttäjä kokevat todellista hyötyä tuestasi. Samalla pyrit jatkuvasti kehittämään toimintatapaa ja tutkit uusia mahdollisuuksia. Asenne onkin tärkeintä - halu oppia uusia asioita ja pitkäjänteisyys. Jos et tiedä jotain, niin otat mielelläsi siitä selvää. Tähän sinua auttaa tekninen koulutus ja perustietämys yritysten tietojärjestelmistä.

Edellytämme perusosaamista SharePoint- ja Office 365 -järjestelmistä. Täydellinen osaaminen ei ole vaatimuksena, sillä meiltä löytyy alan kovin ymmärrys ja hyvin avoin, sparraava oppimisympäristö. Kuitenkin eduksi lasketaan, että näistä järjestelmistä on pintaraapaisua enemmän tietoa.

Digital Illustrated työympäristönä

Yrityksenä olemme nuori ja ketterä. Toimimme täysin asiakaslähtöisesti ja jokaisella on täysi valta vaikuttaa, miten asiakkaita parhaiten palvellaan. Intensiivinen työ vaatii aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta myös hyvän yhteishengen. Pyrimmekin keventämään työtä yhteisillä reissuilla, rennolla otteella ja erikoisella huumorilla. Samalla aitoudella toimimme myös asiakkaiden kanssa, pitäen kuitenkin huolen, että lopputulos on aina vähintään priimaa.

Miten haetaan?

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.

Lisätietoja tehtävästä voit pyytää Olli Karilta (044 320 1217).

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.