29
JOU

Front-end -kehittäjä

Ilkka Lehto - perjantai 29.12.2017

Kiinnostaako näköalapaikka Lasipalatsin työmaalle? Haluatko työskennellä yhdessä innostuneiden kollegoiden kanssa kohti parempaa digitaalista huomista?

Tule mukaan ylivoimaiseen tiimiimme!

Olemme noin 50 hengen ketterä Microsoft-teknologiatoimisto Helsingin Kampissa (tarkalleen ottaen Arkadian Alkon yläpuolella). Meidät tunnetaan asiakaslähtöisyydestä ja laadukkaista toteutuksista.

Ammattiylpeys, itseohjautuvuus ja eteenpäin menevä asenne ovat meillä vahvoilla. Työskentelyssämme painottuu vapaus ja sen myötä tuleva vastuu. Olemme ylpeitä asiantuntevasta porukastamme ja kyvystämme pitää yhdessä hauskaa niin töissä kuin sen ulkopuolellakin. Tutustu organisaatiokulttuuriimme Jorman avustuksella.

Yksi ylivoimaisen mukavista tiimeistämme etsii joukkoonsa uusia asiantuntijoita, konsultteja ja kehittäjiä työskentelemään asiakkaiden kanssa ja ratkomaan pilvimaailman haasteita. Tiimimme tekee töitä pääsääntöisesti Office 365 ja Azure PaaS -alustoille.

Olitpa sitten aloitteleva ammattilainen tai kokenut kehäkettu, kohtaamme sinut yksilönä ja sorvaamme tiimin kanssa sinulle parhaan työpaikan. Osallistut itse toimenkuvasi tarkempaan määrittelyyn, sillä organisaatiossamme kukaan ei päätä asioista puolestasi. Teet työtä tiivisti tiimisi kesken, mutta työntekijänä ohjaat uraasi ja osaamistasi parhaaksi katsomaasi suuntaan. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!

Front end -kehittäjä

Haemme joukkoomme kehittäjää, jolla on silmää hyvännäköisille ja toimiville ratkaisuille. Kokemus graafisesta suunnittelusta tai käyttökokemussuunnittelusta on eduksi. Toisaalta vahvuutesi voi olla enemmän APIen ja React-komponenttien kehittämisen puolella. Toisin sanoen kädessäsi pysyy joko koodikynä tai photari/invision.

Pakollinen teknologialistaus

Nykyisessä ympäristössä tarvitaan kykyjä ja ennen kaikkea haluja ottaa haltuun uusia teknologioita tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Kukaan ei voi osata kaikkea, mutta uteliasuus uutta kohtaan ja analyyttinen ote töiden tekemiseen auttavat matkalla. Tässä liuta mahdollisuuksia, joilla voit lähteä oman kiinnostuksesi mukaisesti laajentamaan osaamistasi.

  • HTML5, SCSS, TypeScript
  • React, NodeJS
  • NoSQL (Mongo, CosmosDB)
  • Yeoman, Gulp, Webpack, VSTS
  • Azure PaaS
  • REST, JSON, Microsoft Graph API, SPFx

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com.

Lisätietoja tehtävästä voi pyytää Ilkka Lehdolta , +358 41 501 6167

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.