Liity joukkoomme

Etsimme joukkoomme kokeneita, Microsoft-teknologiat tuntevia ICT-alan ammattilaisia, joilla on intohimoa työhönsä ja halua kehittyä. Meillä voit erikoistua taustasi ja kiinnostuksesi mukaan joko konsultiksi, arkkitehdiksi, kehittäjäksi tai suunnittelijaksi. Katso mitä uusimmat tulokkaamme kertovat meistä.

Avoimet työpaikat:

D365-konsultti


Jätä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com tai ota yhteyttä rekrytointivastaava Milja Nohynekiin (040-7456213).

Digital Illustrated työnantajana

Mahdollisuus kehittyä

Meillä työkavereinasi on alan kovimpia osaajia, käytössä viimeisimmät teknologiat ja tarjolla keihäänkärkihankkeet. Panostamme myös projektien ulkopuolella osaamisesi kehittämiseen.

Huippuasiakkaat

Digital Illustratedilla pääset työskentelemään asiakkaiden kanssa, jotka edustavat toimialojensa terävintä kärkeä. Meillä jokainen työntekijä pääsee toimimaan asiakasrajapinnassa.

Parhaat lounaat

Toimistomme sijaitsee strategisesti Kampissa Helsingin parhaiden Buffet-lounaspaikkojen välittömässä läheisyydessä. Lasillinen työviikon päätteeksi onnistuu kätevästi lähikuppiloissa.

Yhteisöllisyyttä

Järjestämme työntekijöiden kesken spontaaneja ja suunniteltuja firman sponsoroimia aktiviteetteja. Pikkujouluja olemme viettäneet mm. Sveitsissä ja Roomassa.

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.