Yhdistämme liiketoiminnan,
muotoilun ja teknologian

Business

Palvelumme ja ratkaisumme perustuvat aina konkreettisiin liiketoimintatarpeisiin. Ansaitsemme oman palkkamme tuottamalla palveluita, joiden avulla asiakasorganisaatio saa nostettua tuottavuutta, alennettua kustannuksia tai lisättyä myyntiä.

Design

Mielestämme yrityskäyttäjien ei pidä tyytyä heikompaan kokemukseen kuin mihin olemme suosituimmista kuluttajapalveluista tottuneet. Tunnistamalla käyttäjien odotukset ja käyttötavat, muotoilemme palvelukokemuksia, joissa yhdistyvät käytettävyys ja tarkoituksenmukaisuus.

Technology

Teknisten suunnitelmien ja toteutusten laatu on tavaramerkkimme. Kehitämme asiakasratkaisuja ketteriä menetelmiä hyödyntäen pienissä paloissa ja tuotamme viimeisteltyjä lopputuloksia nopeasti. Hyödynnämme viimeisimpiä Microsoft- ja web-tekniikoita.

Olemme kasvollinen kumppani

Uskomme, että onnistuneiden projektien ja korkean asiakastyytyväisyyden edellytyksenä on tiivis yhteistyö ja asiakkaan kanssa "samalla puolella pöytää" istuminen. Kannustamme tiimimme kaikkia jäseniä tiiviiseen viestintään asiakkaan kanssa, ja vältämme hallinnollisia projektipäällikkörooleja ja lisäarvoa tuottamattomia välikäsiä toimituksissamme.

Asiakkaitamme

Asiakkaamme ovat aloillaan johtavia yrityksiä.

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.