19
MAA

Pilviteknologiakonsultti

Ilkka Lehto - maanantai 19.3.2018

Ketterä pilvikonsultti

Haemme tiimiimme liiketoimintaa ymmärtävää ja teknologiaa pelkäämätöntä konsulttia, joka tuntee Microsoftin pilvialustan ja sen tehokkaimmat hyödyntämistavat eri tiedonhallintatarpeissa. Käytämme monipuolisesti Office 365 -työkaluja ja Azuren kyvykkyyksiä, kun autamme asiakkaitamme. Tehtävien hallinnan ratkaisut, tiedostojen hallinta, business intelligence, sisältösivut, hakupohjaiset ratkaisut ja navigaatiot ovat toivottavasti tuttuja aiemmista työtehtävistä. Rajapintojen, integraatioiden, prosessien automatisoinnin ja tietovarastojen tuntemuksesta on apua. Täydentäviä taitoja sinulla varmasti jo on, ja aivan varmasti tulet niitä oppimaan kanssamme.

Kohtaamme sinut yksilönä ja muovaamme yhdessä sinulle parhaiten sopivan toimenkuvan - omien vahvuuksiesi ja kehittymishalujesi mukaan. Toivomme sinulta itseohjaavaa, aktiivista ja asiakaslähtöistä otetta.

Pakollinen teknologialistaus

Nykyisessä ympäristössä tarvitaan kykyjä ja ennen kaikkea haluja ottaa haltuun uusia teknologioita tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Kukaan ei voi osata kaikkea, mutta uteliasuus uutta kohtaan ja analyyttinen ote töiden tekemiseen auttavat matkalla.

    • Office 365
        ○ Microsoft Teams
        ○ Office 365 Groups
        ○ Power BI
        ○ SharePoint Online
        ○ PowerApps
        ○ Flow
    • Azure PaaS
        ○ Web Apps ja APIt
        ○ Azure Functions
        ○ Logic Apps
        ○ Cosmos DB ja muut tietovarastoratkaisut
    • Azure AD
        ○ B2B ja B2C Collaboration
        ○ Conditional Access
        ○ MFA

Muistathan, että tekemällä oppii. Sinun ei siis tarvitse hallita kaikkea etukäteen.

Ässä-tiimistä ja DI:stä työpaikkana

Ässä-tiimi on luovien, korkean työmoraalin omaavien ja lapsenomaisella kiinnostuksella uusiin asioihin suhtautuvien ihmisten tiimi, jossa yhdistyy teknologinen osaaminen uusien toimintatapojen jalkautukseen isoissa organisaatioissa. Tiimi toimii avoimuuden periaatteella ketterästi ja pääset varmasti tekemään mielenkiintoisia duuneja itseohjautuvasti tiimityön merkitystä korostaen. Yhteiset reissut, illanvietot ja tiimipäivät luovat yhteishenkeä ja luottamusta.

Lue lisää organisaatiostamme ja työkultuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com.

Lisätietoja tehtävästä voi pyytää Ilkka Lehdolta , +358 41 501 6167

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.