30
LOK

UX-suunnittelija

Antti Martikainen - maanantai 30.10.2017

Tule mukaan Digital Illustratedin tuoreeseen A-tiimiin osallistumaan yritysasiakkaidemme digitaalisiin transformaatioihin suunnittelemalla käyttäjälähtöisiä, liiketoimintaa tukevia ja älykkäästi dataa hyödyntäviä palvelukokemuksia Microsoft-pilveen.

Toimenkuva

UX-suunnittelijana työskentelet asiakasrajapinnassa konsulttiemme ja arkkitehtiemme työparina analysoiden asiakasvaatimuksia, määrittelemällä käyttötapauksia ja muotoillen erinomaista käyttökokemusta edustavia käyttöliittymiä. Pääosa suunniteltavista ratkaisuista on yrityksen sisäisiä liiketoimintasovelluksia, joiden tulee saumattomasti nivoutua työntekijöiden päivittäiseen arkeen ja työskentelytapoihin, edustaen siten keskeistä osaa päivittäisestä työntekijäkokemuksesta. Mallinnat käyttökokemuksia konseptikuvauksilla, rautalangoilla ja tarvittaessa toiminnallisilla käyttöliittymäprototyypeillä. Lisäksi vastaat sovellusten graafisesta suunnittelusta ja valinnaisesti myös front-end-toteutuksesta.

Vaatimukset

Edellytämme usean vuoden ammatillista kokemusta digitaalisten käyttökokemuksien suunnittelusta, joka on demonstroitavissa portfoliolla ja case-esimerkeillä. Hallitset myös vähintään yhden mallinnustyökalun, jolla pystyt nopeasti tuottamaan klikkailtavia käyttöliittymäprotoja UX-suunnitelmiesi esittämiseksi. Lisäksi tuotat laadukasta visuaalista leiskaa Photoshopilla tai vastaavilla työkaluilla. Tehtävä edellyttää myös vahvaa HTML5/CSS-osaamista, ja lisäksi arvostamme myös JavaScript-osaamista. Koska toimit tehtävässä tiiviisti asiakkaan ja DI:n muiden asiantuntijoiden kanssa, erinomaiset tiimityö- ja viestintätaidot ovat onnistumisen edellytyksiä tehtävässä.

Paras työpaikka

Digital Illustrated on moderni, ketterä ja itseohjautuva organisaatio, joka työllistää noin 50 Microsoft-ammattilaista Helsingin keskustassa. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot kuten S-ryhmä, Outotec, Kemira, Paroc ja Verohallinto. Lue lisää organisaatiostamme ja työkultuuristamme henkilöstökäsikirjastamme.

Hae meille

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@digitalillustrated.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Antti Martikaiselta +358 40 550 7174.

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.