07
MAA

Office 365 -konsultti

Olli Kari - keskiviikko 7.3.2018

Jos koet olevasi tekninen henkilö, tunnet Office 365:n palvelut sekä SharePointin hyvin ja tiedät mitä moderni tietotyö edellyttää, saatat olla etsimämme henkilö. Jatka siis lukemista.

Asiakkaamme ovat ison haasteen edessä siirtyessään vähitellen pois historiallisista järjestelmistään ja alkaessaan hyödyntämään jatkuvasti kehittyviä pilvipalveluja. Meillä on siis tehtävää. Autamme suomalaisia isoja yrityksiä karistamaan pölyt työpöydiltä ja ottamaan askeleita kohti tulevaisuutta. Nyt tarvitsemme apuvoimia tämän tekemiseksi yhä laajemmalla rintamalla.

Etsimme henkilöä, joka osaa yhdistää teknisen osaamisensa hyviin viestinnällisiin taitoihin ja siten viemään läpi asiakkaidemme pilvisiirtymiä sekä teknisesti että toimintatapamuutoksen osalta. Asiakkaamme tarvitsevat apua hankkeiden valmisteluissa, palveluiden rakentamisessa, vanhojen tietojen siirtämisessä, käyttöönotossa ja sen jälkeisessä uusien toimintatapojen jalkauttamisessa. Olet työntekijänä itsenäinen ja oma-aloitteinen. Osaat viestiä, jakaa tietoa ja toimia yhdessä tiiviin tiimin kesken. Käyttöönottoprojektimme ovat itseohjautuvia, mutta toteutetaan aina yhteistyössä projektitiimin kanssa. Sinulla on hyvä kyky organisoida ja priorisoida tehtäviä. Vietät ison osan työajastasi asiakkaiden kanssa joko paikan päällä tai Skypen välityksellä. Apuna tässä sinulla on joukko teknisempiä tekijöitä ja motivoituneet konsulttikollegat. Työtehtäviin saattaa kuulua esim:

  • Intranet- ja työtilaratkaisujen konseptointi ja rakentaminen
  • Projektien liidaus
  • Asiakkaiden kouluttaminen
  • Viestintä- ja muutossuunnitelmissa avustaminen
  • Olemassaolevien palveluiden hallinta- ja kehitys
  • Laajennusten ja lisäratkaisujen rakentaminen esim. SharePointilla, PowerAppsilla, Flowlla ja Power BI:llä
  • Verkkolevy- ja OneDrive-migraatioiden suunnittelu ja läpivienti

Jotta voimme auttaa asiakkaita siirtymään uusiin työvälineisiin ja toimintamalleihin, pitää meidän olla edelläkävijöitä näissä. Olemmekin moderni, ketterä ja itseohjautuva organisaatio ja meillä on aina uusimmat työvälineet käytössä. Teemme työtä paikkariippumattomasti ja kaikki järjestelmämme on pilvessä. Tutkimme ja kehitämme uusia työtapoja jatkuvasti ja pyrimme löytämään yhä parempia tapoja tehdä työpäivästämme parempi.

Työn ohella arvostamme myös vapaata yhdessäoloa, huumoria, hyviä lounaita ja yhteisiä retkiä. Työ on mukavampaa, kun sitä tekee yhdessä mukavien työkavereiden kanssa ja muistaa ottaa välillä myös rennosti. Täältä voit lukea myös mitä uudet tulokkaat ovat kertoneet itsestään ja meistä.

Lisätietoja antaa Olli Kari +358 44 320 1217

Digital Illustrated

Olemme ketterästi liiketoimintahyötyä tuottava teknologiatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa korkean käyttäjäkokemuksen Microsoft-ratkaisuja yrityksille.